Vleesmarkt 3, 8441 EW, HeerenveenTel. 0513-620521

Uit eten in Heerenveen

Wilt u lekker uit eten in Heerenveen? Dan bent u bij Pizzeria Ristorante Italia aan het juiste adres! Voor iedereen die van de Italiaanse keuken houdt is Italia hét restaurant om uit eten te gaan in Heerenveen.

Al meer dan 15 jaar wordt het restaurant in Heerenveen gerunt door Michele Spano en Anja Hup. Michele, geboren in Sardinië, krijgt het traditione italiaanse koken met de paplepel ingegoten, en vormt nu de basis van de italiaanse keuken in ons restaurant. Wij bereiden zoveel mogelijk producten zelf, zoals sausen, brood en deeg voor de pizza's. Wilt u meer weten over ons restaurant? Kijk dan bij de impressie en historie.

In ons restaurant kunt u terecht voor een pizza of voor een italiaans diner. Voor beide hebben we een menukaart samengesteld. Bekijk dan onze menukaart online.

Wilt u lekker uit eten in Heerenveen? U bent van harte welkom bij Italia. kunt alvast een reservering maken via de website. Wilt u de route weten? Kijk dan bij contact. Wilt u liever  italiaanse gerechten thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk!

 


Meer informatie over Pizzeria Italia | Heerenveen:
Restaurant Heerenveen | Uit eten in Heerenveen | Italiaan Heerenveen

Zoek pizza

PERSONEEL  GEZOCHT

wij zijn op zoek naar 

FIETSKOERIER/AFWASHULP: ben jij 16 of ouder en op zoek naar een bijbaantje solliciteer dan nu

BEDIENINGMEDEWERKER: M/V : enige ervaring gewenst. werktijden in overleg.

CV sturen naar anjahup_1@hotmail.com

Vraag naar onze uitgebreide koffie- en ijskaart!